Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L17i30b31o97r 74H39a82n98u77š

23. 4. 2018 14:39

Co vas tak zhrozilo? Bez toho nelze ten vas text pochopit ..

1 0
možnosti

Ubohý text ubohé autorky!

Vždycky, když čtu něco podobného se mi vybaví, jak jsem vstával na budík časně ráno, aby jsem si vyslechl ministra zahraničí USA Powela v OSN, jak ukazoval satelitní snímky iráckých "pojízdných" výrobní otravných látek a pak se ukázalo, že (s)prostě lhal.

V téhle době k tomu přistupují i inscenované reportáže o dětských obětech syrského chemického útoku a od včera i záběky desítek mrtvol dospělých pod bílými plachtami -prý obětmi té chemie. A viděl jsem zázrak - ti "mrtví" pod plachtali se hýbali...

2 0
možnosti

R^

Ruská hybridní válka jede na plné kule! Mají tu již téměř padesát svých propagačních a desinformačních serverů! A již téměř polovina národa jim věří!!! !!

:-)

5 1
možnosti

Rusko bylo par roku TOLIKO v jedne hospudce na dedine o dvacerti cislech s cedulkou CSSR. Kde vsude byly a jsou napr. USA?

0 3
možnosti

V jedné ? 8-o Já vím aspoň o deseti.

0 0
možnosti
Foto

"Poslouchejte zprávy, čtěte noviny, používejte svůj rozum".

To je od pisatelky tohoto blogu opravdu unikátní rada pokud má na mysli české. Takže Česká TV nikoho neovlivňuje, v novinách jsou vždy absolutně pravdivé informace. Dle vaší rady se máme řídit takto. Za 1. Novinové zpravodajství jsou vždy oběktivní a v celé míře pravdivé. Za 2: Pokud nejsou, řídíme se podle bodu číslo 1.

Vy jste spadla z jahody na znak. Prostudujte si sto let zpět bankovnictví, revoluce a pokud máte trochu rozum tak rychle změníte názor. ;-)

Po ruském bohatství a odbytu zboží (je jich tam 150 mil.) západní podnikatelé slintají i ve snu. Proto ten cirkus. Jelcin jim to dovolil a Putin jim zabouchl dveře. :-/

5 8
možnosti

Za ten poslední odstavec byste si měl pořádně nafackovat. Takový blábol aby člověk pohledal. ,,,;-D,,,

10 2
možnosti
Foto

Rusové vedou s námi, vyspělými západními demokratickými systémy, které jsme se spolu s NATO nikdy nesnažily žádnou zemi ovládnout ani destabilizovat, lítý boj, tajné služby našich spojenců nikdy nikoho neotrávily ani nikdy nevedli hybridní válku, ačkoli to mají zakotveno ve svých vojenských doktrínách. Využívají při tom ale nejen výše zmiňované prostředky, ale i paranormálních stavů mysli, hypnózy, telepatie a dalších nám utajených prostředků. To si uvědomily tajné služby USA už dávno a začaly tyto jevy zkoumat, protože měly strach, že budou Rusové před nimi. Proto začali experimentovat s LSD na svých vojácích atp. Rusové byli ale před nimi, protože měli více senzibilů a uměli dokonce i přenášet objekty s pomocí vůle. Svůj boj Rusové spolu s Číňany málem vyhráli, jak se můžeme dozvědět z amerického filmu Mandžuský kandidát. Jejich největším úspěchem nyní bylo zhypnotizování amerického prezidenta, jak nám bylo sděleno v pořadu Saturday Night Live, jenž se stal novým Mandžuským kandidátem.

4 2
možnosti

Jestli je to sarkasmus, tak dost dobré. Pokud to myslíte vážně, tak vygumované. " vyspělými západními demokratickými systémy, které jsme se spolu s NATO nikdy nesnažily žádnou zemi ovládnout ani destabilizovat" a proto jsme svrhli vládu Kaddáfího, aby se Libye stala stabilní zemí, co? ;-D

3 0
možnosti

J10a68n 62Z80í53m76a

18. 4. 2018 12:33

Sedím se lidi kteří vidí svět tak jednostranně. Buď jste taky falešný profil, nebo nevidíte věci jinak než z pohledu západní propagandy!!

3 2
možnosti
Foto

To je silenej blabol ;-D;-D

8 3
možnosti

Je to blbost. Propaganda je k nám tlačena ze všech směrů. A my vidíme tu kterou chceme vidět nebo tu kterou chceme slyšet. Doufám že zděšení už odeznělo. Hezký den.

6 0
možnosti

Ale já se děsím hodně a rád...

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Johana Kroupová - bloggerka, psychoterapeutka, spisovatelka a publicistka. V roce 2017 jsem založila povídkový e-book Anglická promenáda na webu www.textyjohana.cz. Žiji v Praze, mám syna, kocoury a manžela. Již od roku 2002 pracuji jako privátní psychoterapeut a psycholog, více na www.psychoterapie-blog.cz.

Seznam rubrik