Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen by mne zajímalo, jak dokážete posoudit, které informace jsou pravdivé a které ne.

A jak se pozná ruská propaganda a jak se pozná ta správná propaganda.

11 6
možnosti
Foto

Ruská propaganda je vesměs to, co píšete VY, co je na aeronetu, Sputniku a pod. ;-D To ostatní je ta správná. Je to jednoduché. Myslící člověk se v tom dokáže zorientovat, i když dopídit se skutečné pravdy dá někdy fušku a je to makačka na bednu. V minulém režimu jste to měl snadné - co bylo v Rudém právu, byla pravda. Dnes ?

9 3
možnosti
Foto

Rusko z mnoha důvodů není mým šálkem kávy, ale Váš článek je nesmírně hloupý a co hlavně - kontraproduktivní.

22 2
možnosti
Foto

No vidíte, že umite psát i rozumně.

1 1
možnosti

„...nebýt Ruska, byli bychom svobodná země a nyní vyspělá jako Rakousko, Německo a další evropské státy.“ Prosím rozveďte tuto smělou úvahu – máme 28 let po „plyšáku“, režim u nás (v tehdejším Československu) padl jako poslední ze zemí východního bloku, spolu s tehdejší NDR jsme měli nevyspělejší hospodářství a položte si otázku, jak moc jsme se životnímu standartu v západně Evropě přiblížili...

A úvahy o tom, jak nebýt Ruska (zřejmě máte na mysli tehdejší SSSR) byli bychom svobodná země? Ehm... Tak pod kuratelou Hitlerova Německa určitě, neb SSSR byla první země, které se mu úspěšně postavila v otevřeném konfliktu...

4 3
možnosti
Foto

Stačí porovnať NSR a NDR, aby ste mali názornú ukážku, jak dopadajú štáty v ruskej "opatere". Aj to najvyspelejšie hospodárstvo východného bloku nedokázalo konkurovať západnému.

Prvou krajinou, ktorá sa úspešne postavila Hitlerovmu Nemecku, bola Veľká Británia. To malo obrovský vplyv na to, že Sovieti mohli pokračovať vo vojne. ;-)

9 0
možnosti
JM

J11a77n48a 86M74a83l75a

17. 4. 2018 8:56

Bože..kam jsi tu duši vrazil...8-o8-oRvRv

7 7
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Johana Kroupová - bloggerka, psychoterapeutka, spisovatelka a publicistka. V roce 2017 jsem založila povídkový e-book Anglická promenáda na webu www.textyjohana.cz. Žiji v Praze, mám syna, kocoury a manžela. Již od roku 2002 pracuji jako privátní psychoterapeut a psycholog, více na www.psychoterapie-blog.cz.

Seznam rubrik