Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dobrý večer .Tak to je moc dobře, že funguje i v jiných městech.Pro děti je to ok. Pokud to zvládnou, ale po 18 tém roce nastává problém. Děkuju a mějte se moc hezky.

0 0
možnosti
LB

V našem městě dobře funguje asociace APLA, jejímž posláním je aktivní podpora lidí s autismem a jejich rodin; poskytuje jim různé odborné služby i metodickou pomoc.

Díky asociaci se rodiče těchto dětí dali dohromady a vědí, že v tom nejsou sami.

Veřejnost i vedení města je podporují morálně i finančně, město jim poskytuje finanční příspěvky na pořádání nejrůznějších akcí, od jednorázových až po letní tábory.

Největším přínosem této aktivity bude zřejmě fakt, že rodiny s dětmi s autismem jsou dnes přirozenou a respektovanou součástí místní komunity. A to rozhodně není málo.

Paní Kroupová, přeji Vám hodně sil.

0 0
možnosti
Foto

Přeji Vám, ať máte vždy hodně vnitřní síly a ať "těžkosti" úplně vždy překonáte. S takovými dětmi pracuji a všechny rodiče, kteří se snaží pochopit a zvládnout mnohdy nepochopitelné, obdivuji.

2 0
možnosti
LM

Ani nevíte, jak vás chápu. Občas si říkám, jak moc jiný mohl být náš život, KDYBY... a pak si v těch lepších chvílích říkám, že to KDYBY by snadno mohlo vést ještě horším směrem a že stejně nezbývá, než to prostě zkoušet pořád dál. A to máme JENOM hyperáče.

(Mimochodem, vážně si nemyslím, že je dobré zveřejňovat synovy fotky.)

2 0
možnosti
JK

Ano máte pravdu-kdyby- může být ještě horší.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Johana Kroupová - bloggerka, psychoterapeutka, spisovatelka a publicistka. V roce 2017 jsem založila povídkový e-book Anglická promenáda na webu www.textyjohana.cz. Žiji v Praze, mám syna, kocoury a manžela. Již od roku 2002 pracuji jako privátní psychoterapeut a psycholog, více na www.psychoterapie-blog.cz.

Seznam rubrik