Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Myslím si, že se v dnešní době naplno projevují mozkové impulzy "útok" a "útěk", které máme naprogramovány už od pravěku a které jsou příčinou panické poruchy. Skupina, která si v mozku přepla na příkaz útěk mají deprese, nedostatek sebevědomí, frustrace, různé fobie atd, atd a dojdou do stavu, kdy to buď zabalí, nebo přepnou do příkazu "útok". A ti pak zabíjejí v Torontu,nebo jinak probouzí v sobě to nelidské. Ale je to jen můj názor.

0 0
možnosti
JK

Nešlo vůbec o to, kdo to byl. To bylo nepodstatné. Ale psala jsem ne lidskosti, a agresivitě a chování k sobě navzájem. Ale už jsem pochopila, že psát něco s myšlenkou, nemá smysl. Jen jednoduché, úplně prosté věci,aby to pochopil jakýkoli čtenář. Tak to mě vůbec nebaví. Takových je tu plno..

0 0
možnosti
Foto

J23a67n47a 54M54a22j43o88v33á

24. 4. 2018 18:39

Psát něco s myšlenkou nemá smysl....

Jakože se kolem blogů pohybuje banda hlupáků neschopných myslet? Uf...chci věřit, že jsem ty věty jen špatně pochopila, jinak bych si musela myslet, že jste agresivní vy, protože tohle se mne tedy dost dotklo.

4 0
možnosti
Foto

Před mnoha lety u nás najel vůz VB do několik chodců na chodníku. Nezvládnutí vozidla v mírné zatáčce.

Každá doba má svá nebezpečí, v dávných dobách divá zvěř, lapkové a loupežníci, rabující vojska atd. Morová rána, španělská chřipka ....

Jan Werich: "Žít je strašně nebezpečné. Vždyť můžete umřít."

1 1
možnosti
Foto

Tak aspoň teď v praxi vidíte, jaký je rozdíl mezi vraždou (tedy úmyslným zabitím) a nešťastnou náhodou (např. zabitím z nedbalosti).

2 0
možnosti
JK

Samožřejmě to rozdíl je, ale to bylo o jiném kontextu..

0 0
možnosti
Foto

Vy byste se asi skvěle uplatnila v bulváru. Používáte jeho metody. Totiž spekulace a polopravdy. Kdo byl útočník a co bylo spouštěčem už víme. Stačilo jen počkat.

6 0
možnosti
JK

Psát myšlenky o něčem tady asi fakt smysl nemá. Jak to není dostatečně pochopitelný, jasný, žádné úvahy nemají smysl. Tak to mě fakt nebaví...

0 0
možnosti
JL

Nebyl to Němec, ale zřejmě Kanaďan s arménským příjmením - takoví jsou i u nás. Byl to pošuk - psychicky nemocný člověk - tihle lidé jsou nevyzpytatelní i pro současnou rádoby vědeckou psychologii a psychiatrii . Lidská duše je prostě stále příliš složitá.

1 0
možnosti
PK

Arméni bývali většinou křesťané - nezabiješ, nepožádáš manželky bližního svého atd.

0 1
možnosti
Foto

Objektivně řečeno, ta naše doba zdaleka není tak špatná. Možná by se v dějinách těžko hledala lepší.

7 0
možnosti
Foto

Také mě to napadlo. Třeba, když člověk viděl nějaký film ze Třicetileté války...

0 0
možnosti
Foto

Bude hůř. U většiny migrantů se projeví frustrace. Nejdříve bude spokojenost. Dařit se jim i na dávkách bude nesrovnatelně líp, než v domovině. Na lepší si rychle zvyknou a stane se samozřejmostí. Potom začnou porovnávat svou živ. úroveň se způsobem žití "domorodců". Domorodci se jich budou stranit a oni jim to začnou oplácet. Bude jich stále přibývat a nespokojenost budou vybíjet během demonstrací a pumovými útoky.

2 1
možnosti
Foto

Nečetl jsem váš článek, jen nějaké ty věty. Víte, ono to dělají sdělovací prostředky, které vám naservírují hned spoustu tragédií z celého světa. Ono to bylo ve světě odjakživa, ale dříve o tom lidé tak nevěděli. To je celá ta věc. Když to nebudete sledovat, tak se vám uleví.

4 0
možnosti
PK

Já bych to nezlehčoval - bylo, je a bude. Otázka je, zda nová doba charakterizovaná rozpadem tradičních struktur, vyšší migrací atd. nenese s sebou např. vyšší výskyt duševních chorob a úchylek. Když dnes chodím Prahou, jedu MHD, tak těch nenormálností je určitě více. A nesváděl bych to jen na to, že za komouušů byli všichni "zavření".

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS