Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Pobavilo mě, že odkaz na blog byl na stránkách Psychiatrické nemocnice v Bohnicich....já osobně bych k někomu takovému sla jen pro pobavení...a ptala bych se na rozvod, abych se zasmála, a jak vyjít s vlastní sestrou...to by mě teda ten kompetentní recept zajímal....asi to bude dáno ventilaci vašich osobních problémů... rozporuplnosti, hledejte problém u sebe.

0 0
možnosti
MV

Začala bych u sebe, ne u tzv.klientu....jestli jsem schopná radit druhým, když neustále řeším vlastní problémy....skákat od jednoho k druhému, a někteří třeba znají vaší historii....

0 0
možnosti
GK

Pomohlo by zavedení pravidla o objednání výhradně telefonem (samozřejmě přidat info, ve které časy je možno Vám volat, abyste neměla klienta). Vždy si zapište číslo a datum do obyčejného sešitu plus poznámku, zda klient přišel. Podle hlasu poznáte, jestli dotyčný už nevolal dříve a SIM karty by také musel kupovat stále nové, to by se mu prodražilo (naopak e-maily lze zakládat a rušit jeden za druhým, nic nestojí). Také zaveďte pravidlo, že skrytá čísla nezvedáte.

Mohla jste někoho naštvat i mimo "kolegy" - viz Váš blog o špinavé gynekoložce (čtenost 5000 ? - tak to muselo být na titulní straně, to četla spousta lidí) nebo jste jindy napsala o problému klienta s FB - sice anonymně, ale i tak mu to mohlo vadit.

1 0
možnosti
WW

R^ karma

Běžné praktiky konkurentů, tj že vystupují jako zákazníci, klienti... a velmi jednoduše přes poskytovanou nabídku a způsob realisace mapují "nevinnými" dotazy Vaše podnikání, nebo když už má dojít k obchodu (myslím to všeobecně), dojde k "ucuknutí" třeba pod záminkou ceny - už má, co potřebuje. Pokud má konkurence jakousi potřebu sdělit formou SMS, že se klientů nedočkáte, nepůjde o konkurenci, ale o jakési "vyřizování účtů". Do 24 hodin můžete požádat svého operátora (i virtuálního) o výpis skrytého čísla tuším za 3-5 EUR (nevím, kolik se za to platí v CZ), ale dnes nikdo není anonymní. Pokud se jedná o stalking nebo máte dojem, že jste v ohrožení, policie to musí řešit a dohledá uživatele telefonu, nebo jej spíš lokalizuje podle IMEI, protože SIM nemusí být registrovaná. Ve Vaší branži to asi nejde, ale např. naše obchodní schůzky se vždy konají mimo objekt, třeba formou společného obědu nebo večeře samozřejmě po důkladném ověření atd.

2 0
možnosti
JK

Děkuju za doporučení..Asi je to nějaké vyřizování účtů.. , dnes lidi naštve cokoli..Ale pomohlo, že neobjednávám ze skrytých čísel a vždy chci i mobil.. Děkuju za radu a tipy,kdyby se to zase opakovalo intenzivněji, určitě nějaký postup použiju. Hezký den, Johana

0 0
možnosti

Myslím, že Vy jste rozhodně žádnému psychoterapeutovi na nic nešlápla...

1 0
možnosti
Foto

J97a77n85a 29M21a80j67o89v22á

10. 4. 2018 19:28

Hm...na dobré terapeuty se u nás stojí taková fronta, že by těch "pomluv" musela být celá řada, aby přišli o klienty. Čeká se měsíce...

A tak, i když jsem se podívala na řadu Vašich kvalifikačních dokladů, vnímám Váš článek jako tak podivný, že bych se na Vás neobrátila s pocitem, že budu nakonec muset pomáhat já vám.

2 0
možnosti
JK

Nevím, jak jste tuto informaci přišla, psychoterapeutů je stále víc a víc, a jak jsou nebo nejsou dobří, určitě předem nepoznáte. Mám o tom povědomí docela velké, úspěšně pracuji v tomto oboru už téměř 20 let.

0 0
možnosti
OP

Psychoterapeuta může dělat každý? No nazdar!!!

1 0
možnosti
Foto

Coby dálk. diagnostik přece kde kdo;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Johana Kroupová - bloggerka, psychoterapeutka, spisovatelka a publicistka. V roce 2017 jsem založila povídkový e-book Anglická promenáda na webu www.textyjohana.cz. Žiji v Praze, mám syna, kocoury a manžela. Již od roku 2002 pracuji jako privátní psychoterapeut a psycholog, více na www.psychoterapie-blog.cz.

Seznam rubrik