Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Jak jsem starý, tak toto slyší, vlastně čtu, poprvé.

0 0
možnosti
JL

Zajímavé téma - s těmi zalezlíky je patrné, že se něco děje se společností - změna od rodového života k odcizené společnosti je příliš rychlá. Nevím, proč by to měli dávat..mě děti a školy děsně vadily, a zůstal bych asi doma, kdyby to dřív šlo, ale to nešlo - šel bych do blázince, ein, zwei. jeden takový dívčí "zalezlík" se vyskytuje v zajímavém korejském filmu ....

Castaway on the Moon

0 0
možnosti
Foto

Copak se asi tak vypráví "Luciánům a Xéniím" v subsaharské Africe, když jim pořád někdo učený vtlouká do jejich pologramotných hlav, že žít život naplno nemohou nikdy u nich doma, ale musí co nejrychleji odejít do Evropy, kde už mají dávno všechno vybudované a navíc se tam všechno rozdává zadarmo a pečení holubi tam úplně sami létají do huby. ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2169x
Johana Kroupová - bloggerka, psychoterapeutka, spisovatelka a publicistka. V roce 2017 jsem založila povídkový e-book Anglická promenáda na webu www.textyjohana.cz. Žiji v Praze, mám syna, kocoury a manžela. Již od roku 2002 pracuji jako privátní psychoterapeut a psycholog, více na www.psychoterapie-blog.cz.

Seznam rubrik